Weten wat 2B Administratieve Dienstverlening B.V. of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de omgeving van Sliedrecht.

Aanschouw hier alle details en reviews van 2B Administratieve Dienstverlening B.V. uit Sliedrecht. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? 2B Administratieve Dienstverlening B.V. regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

2B Administratieve Dienstverlening B.V. is geopend op 10-03-2005 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24375159. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.