error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat 2 Woods 2 B Sure of een soortgelijke boekhouder voor je kan doen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie experts in de buurt van Amsterdam laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van 2 Woods 2 B Sure uit Amsterdam. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? 2 Woods 2 B Sure kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

2 Woods 2 B Sure bestaat al sinds 01-04-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 34338638. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Vele bedrijven willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

2 Woods 2 B Sure
Branche
Boekhouder
KVK
34338638
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders