error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat 2 Omega of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de regio van Bavel.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van 2 Omega uit Bavel. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? 2 Omega kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

2 Omega is opgericht in 18-03-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 62903535. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Sommige boekhouders willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

2 Omega
Branche
Boekhouder
KVK
62903535
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
18-03-2015
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders