2 Omega is een administratie expert die jou kan assisteren met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Bavel.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte voor te stellen.

Meer informatie over dit bedrijf

2 Omega bestaat al sinds 18-03-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 62903535. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Zie hier alle gegevens en reviews van 2 Omega uit Bavel. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? 2 Omega doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.