error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat 2 Administrate B.V. of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende offertes te bekijken van accountants in Schipluiden laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over 2 Administrate B.V. uit Schipluiden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? 2 Administrate B.V. kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over deze bedrijfsadministrateur

2 Administrate B.V. bestaat al sinds 15-09-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 55483895. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Vele bedrijven willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

2 Administrate B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
55483895
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-09-2006
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders