Meer informatie over wat 2 Administrate B.V. of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van boekhouders in de omgeving van Schipluiden.

Zie hier alle details en reviews van 2 Administrate B.V. uit Schipluiden. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? 2 Administrate B.V. kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

2 Administrate B.V. is opgericht in 15-09-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 55483895. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.