1Financial is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van administratie bedrijven in de omgeving van Utrecht laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over 1Financial uit Utrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? 1Financial regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

1Financial bestaat al sinds 01-05-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 65946340. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.