error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

1behear & mear is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van accountants in de regio van Minnertsga.

Meer weten over 1behear & mear uit Minnertsga? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? 1behear & mear neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

1behear & mear bestaat al sinds 01-03-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 65447921. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

1behear & mear
Branche
Boekhouder
KVK
65447921
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders