error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

12Ask is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Maarssen.

Bekijk hier alle details en reviews van 12Ask uit Maarssen. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? 12Ask doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over deze accountant

12Ask bestaat al sinds 01-10-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 30246625. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

12Ask
  • Valkenkamp 695, 3607MS, Maarssen
  • 030 6865081
  • www.12ask.nl
  • info@12ask.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30246625
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders