12Ask is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van accountants in de buurt van Maarssen laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over 12Ask uit Maarssen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? 12Ask neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.

Meer over deze accountant

12Ask is opgericht in 01-10-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 30246625. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.