123facility is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de omgeving van Oosterwolde.

Meer weten over 123facility uit Oosterwolde? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? 123facility kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over dit bedrijf

123facility is geopend op 24-04-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 63234793. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.