error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

123 Cijfers is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van bedrijven in de buurt van Delfzijl.

Zie hier alle gegevens en reviews van 123 Cijfers uit Delfzijl. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? 123 Cijfers kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

123 Cijfers bestaat al sinds 01-10-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 58958851. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

123 Cijfers
Branche
Boekhouder
KVK
58958851
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-10-2013
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders