Weten wat 11bis of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om goede offertes in te zien van boekhoud specialistes in de buurt van Tilburg laat je jouw informatie achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van 11bis uit Tilburg. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? 11bis kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

11bis is opgericht in 01-09-2016 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 66721679. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.