Weten wat 1 PK of een andere accountant voor je kan doen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de buurt van Tilburg.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van 1 PK uit Tilburg. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? 1 PK doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Over accountancykantoor

1 PK bestaat al sinds 01-01-2014 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 60147431. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.