error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat 1-MB of een vergelijkbare accountant voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de regio van Nijkerk.

hier alle gegevens en reviews van 1-MB uit Nijkerk. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? 1-MB neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

1-MB is opgericht in 01-10-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 32140315. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

1-MB
  • Heinencamp 11, 3861LK, Nijkerk
Branche
Boekhouder
KVK
32140315
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders