Ontdekken wat 1-MB of een vergelijkbare boekhouder voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Nijkerk.

Meer informatie over dit bedrijf

1-MB is opgericht in 01-10-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 32140315. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

Meer weten over 1-MB uit Nijkerk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? 1-MB kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.