error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

1-2-3 Administratiekantoor Houten is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van bedrijven in de omgeving van Houten.

Bekijk hier alle details en reviews van 1-2-3 Administratiekantoor Houten uit Houten. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? 1-2-3 Administratiekantoor Houten kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

1-2-3 Administratiekantoor Houten is geopend op 18-02-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het KVK-nummer: 30194108. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

1-2-3 Administratiekantoor Houten
Branche
Boekhouder
KVK
30194108
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
18-02-2004
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders