error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

026 Facility Services is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om goede offertes te ontvangen van boekhoud specialisten in de omgeving van Arnhem laat jij jouw details achter in het formulier.

Over deze bedrijfsadministrateur

026 Facility Services is geopend op 01-10-2014 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 61527580. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Meer weten over 026 Facility Services uit Arnhem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? 026 Facility Services regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

De meeste boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

026 Facility Services
  • Zichtakker 13, 6846KH Arnhem
  • 06-14429708
Branche
Boekhouder
KVK
61527580
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders