error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat 026 Facility Services of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de omgeving van Arnhem.

Meer weten over 026 Facility Services uit Arnhem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? 026 Facility Services kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over accountancykantoor

026 Facility Services bestaat al sinds 01-10-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het KVK-nummer: 61527580. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

026 Facility Services
  • Zichtakker 13, 6846KH, Arnhem
  • 06-14429708
Branche
Boekhouder
KVK
61527580
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders