error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Emmen

Ben je op zoek naar een boekhoudkantoor in Emmen? Dit kan een moeilijke keuze zijn. Het is uiteraard fijn als iemand met je meedenkt. Je boekhouder moet meedenken, dat kan een hoop besparen. De boekhoudkantoren die bij Offerte zijn aangesloten, zijn gecontroleerd op kwaliteit en expertise. Boekhoudkantoren in de buurt van Emmen vinden op Offerte.nl is niet moeilijk. Dien je wensen in op onze website, boekhoudkantoren bij jou in de buurt gaan contact opnemen.

Kosten

Maar wat kost een boekhouder eigenlijk? Sommige boekhouders hanteren een tarief per uur, dit tarief ligt vaak tussen de € 50 en € 100. Een vaste prijs is wat de meeste boekhoudkantoren in rekening brengen. Voor die vergoeding worden een van te voren afgesproken pakket van taken gedaan. Op die manier zorg je ervoor dat er geen verassingen zijn.

Hoe Offerte werkt

Je vult het aanvraagformulier in. Zodra wij je aanvraag in ons systeem zien beginnen we met het matchen van jouw aanvraag met de juiste boekhouders in je omgeving. Offerte.nl heeft boekhouders uit heel Nederland in het systeem staan. Onze boekhouders zullen contact met je opnemen, om zo tot een offerte te komen. Op basis van het contact en de offerte kun jij een keuze maken.

ZZP boekhouder Emmen

Ben jij een ZZPer? Meestal is je administratie in dat geval niet veel. Het is toch heel belangrijk dat er iemand met je meekijkt, je kan adviseren en helpt zodat je er financieel het beste uitkomt. We werken samen met verschillende boekhoudkantoren in de regio van Emmen.

Zij kunnen je helpen bij zaken zoals:

  • De aangifte van je IB
  • Salarisadministratie
  • Het verwerken van de BTW aangifte
  • Vragen over de boekhouding beantwoorden
  • Starters-korting verzorgen
  • Etcetera

Accountant of administratiekantoor in Emmen

Je hebt accountants die zich uitgeven als boekhouder terwijl die laatste groep de naam accountant prefereert. Er bestaat een afwijkingen tussen deze twee maar in de meeste gevallen wordt hetzelfde bedoeld als het over een boekhoud-, administratie- of accountantskantoor gaat. Zit je in de buurt van Amersfoort en heb je een boekhouder of accountant nodig?

Wil je eerst meer te weten te komen over kosten? Vul het formulier in en krijg binnen 1 dag maximaal vijf voorstellen. Ben je klaar om het aanvraagformulier in te vullen? Omschrijf zo helder mogelijk wat jij nodig hebt. Denk onder andere aan de volgende punten;

  • Wil jij een bepaald deel van je administratiebeheer uitbesteden of jouw complete boekhouding?
  • Verstuur je de financiën het liefst via e-mail aan of op kantoor?
  • Gaat je voorkeur uit naar een expert die zonder te vragen adviezen geeft (een administrateur die meedenkt kan zeker goed zijn)? Een passende administrateur uitkiezen was niet eerder zo gemakkelijk.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 18-06-2018 door een klant in Dalfsen

Administratie

administratie detailhandel. opmaak jaarrekening, rapportbespreking, salaris administratie, aangifte ink bel. mocht het nodig zijn alg. informatie