error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Deurne

Aan het zoeken naar een boekhoudkantoor in Deurne? Waarop moet je letten? Het is vaak fijn als iemand je bedrijf snapt. Je boekhouder moet meedenken, dat kan een hoop besparen. De bij ons aangesloten boekhouders, zijn stuk voor stuk gecheckt op professionaliteit en klant-beoordelingen. Een boekhouder in Deurne contacten op Offerte.nl is niet moeilijk. Dien je gegevens en wensen in via ons formulier, boekhouders uit je regio gaan contact met je opnemen.

Hoe Offerte werkt

Je doet een aanvraag via onze website. Als wij jouw gegevens ontvangen beginnen we met het matchen van jouw gegevens met de beste boekhoudkantoren bij jou uit de buurt. Wij hebben boekhouders in heel Nederland aangesloten. Om jou een offertevoorstel te kunnen doen, gaan onze partners contact met je zoeken. Na de partners gesproken te hebben kun jij de juiste keuze maken.

ZZP boekhoudkantoor Deurne

Werk jij als ZZPer? Vaak is je boekhouding in dat geval niet veel. Toch is het nog steeds heel belangrijk dat er iemand meekijkt, je adviseerd en helpt zodat je er financieel het beste uitkomt. Offerte.nl werkt samen met verschillende boekhouders voor ZZPers in de buurt van Deurne.

Deze kantoren kunnen jou helpen bij onder andere:

  • IB aangifte
  • Je salarisadministratie
  • De BTW indienen
  • Vragen beantwoorden
  • Helpen met zaken zoals zelfstandigenaftrek, MKB vrijstelling, Oudedag-reserve
  • Enz.

Wat zijn de tarieven?

Als boekhouders een tarief per uur in rekening brengen ligt dit tarief vaak rond de 75 euro. De meeste boekhouders rekenen echter een vast tarief per maand. Voor die vergoeding worden een van te voren afgesproken pakket van werkzaamheden gedaan. Daarmee voorkom je verassingen.

Accountant of administratiekantoor in Deurne

Sommige administrateurs noemen zichzelf accountant en vice versa gebeurt dat ook. Er bestaat een onderscheid tussen deze twee maar meestal gaat het over hetzelfde wanneer het over een boekhoud-, administratie- of accountantskantoor gaat. Woon jij in Amersfoort en heb je een administrateur of accountant nodig? Wil jij kosten tegenover elkaar zetten? Vul het aanvraagblad in en ontvang in 1 dag tot wel vijf voorstellen. Ben je klaar om het formulier in te vullen? Geef zo duidelijk mogelijk aan waar je behoeftes liggen. Denk onder andere aan deze dingen;

  • Wil jij een bepaald stuk van je boekhoudwerkzaamheden uit handen geven of jouw volledige boekhouding?
  • Lever je administratie bij voorkeur via de computer aan of op kantoor?
  • Wil je een boekhouder die uit zichzelf adviseert (een boekhouder die dit doet kan zeker goed zijn)? Een passende boekhouder uitzoeken was niet eerder zo makkelijk.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 24-10-2018 door een klant in Deurne

Boekhouding metselaar

Volledige boekhouding metselaar

Aangevraagd op 12-10-2018 door een klant in Deurne

Volledige boekhouding BV

Volledige boekhouding, Jaarrekening, Aangifte inkomstenbelasting, Aangifte omzetbelasting (btw), Aangifte vennootschapsbelasting, Salarisadministratie, Overige werkzaamheden