error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Alkmaar

Een boekhoudkantoor in Alkmaar? Waarop moet je letten? Het is beter als je boekhouder met je meedenkt. Je boekhouder moet meedenken, dat kan veel schelen. Boekhouders die bij ons zijn aangesloten, zijn allemaal getoetst op professionaliteit en klant-beoordelingen. Boekhoudkantoren uit %CITY vinden via deze website gaat gemakkelijk. Vul je gegevens en voorkeuren in op ons aanvraag formulier en boekhoudkantoren die in jouw regio actief zijn zullen contact met je opnemen.

Kosten

Sommige boekhoudkantoren werken met een vast tarief per uur, dit ligt meestal tussen de € 50 en € 100. Een vaste prijs is wat de meeste boekhouders rekenen. Met vaste tarieven weet je precies waar je aan toe bent qua activiteiten. Op die manier zorg je dat dat er geen discussies zijn.

Hoe werkt het?

Je vult het formulier in. Zodra wij je gegevens ontvangen beginnen we met zoeken naar de beste boekhoudkantoren uit jouw omgeving. Wij hebben partners overal in het land in het systeem staan. Onze partners zullen contact met je zoeken, om een offerte te doen. Na contact gehad te hebben kun jij de juiste keuze maken.

ZZP boekhoudkantoor Alkmaar

Ben jij een zelfstandig ondernemer, of een freelancer? Vaak is je administratie dan niet veel werk. Hulp en advies is wel heel belangrijk, want dat kan veel tijd en geld besparen. Wij hebben een verschillende boekhouders voor ZZPers in de regio van Alkmaar voor jou in de aanbieding.

Deze kunnen jou helpen met onder andere:

  • De IB
  • Het verwerken van salarisadministratie
  • Het verwerken van de BTW aangifte
  • Eventuele vragen beantwoorden
  • Jaarrekening laten opstellen
  • Heffingskorting aanvragen
  • Enz.

Accountant of administratiekantoor in Alkmaar

Je hebt accountants die zichzelf de titel boekhouder geven terwijl laatstgenoemde de naam accountant prefereert. Er zit een verschil binnen deze twee maar in de meeste gevallen gaat het over hetzelfde als het over een accountant, boekhouder of administratiekantoor gaat. Ben jij op zoek naar een accountant of administratiekantoor in in of nabij Amersfoort?

Wil je eerst meer te weten te komen over tarieven? Vul het formulier in en verkrijg binnen 1 dag maximaal vijf voorstellen. Heb je alle gegevens om het formulier op te maken? Omschrijf zo helder mogelijk wat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen;

  • Wil jij een bepaald deel van je financiën uit handen geven of je complete boekhouding?
  • Breng je administratie bij voorkeur via de computer aan of op papier?
  • Gaat je voorkeur uit naar iemand die ongevraagd adviezen geeft (een persoon die meedenkt kan zeer welkom zijn)?

Een perfecte accountant uitzoeken was nimmer zo gemakkelijk.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 09-10-2018 door een klant in Alkmaar

Jaarrekening laten opstellen

Geen personeel , boek kas in op papier, bank allemaal op volgorde

Aangevraagd op 05-10-2018 door een klant in Alkmaar

Administratiekantoor nodig

Het is een administratie met weinig facturen, zonder kasbetalingen, btw uitdraai van de verkoop komt uit het kassasysteem. Geen medewerkers in dienst. Worden op inleenbasis ingehuurd.

Aangevraagd op 26-08-2018 door een klant in Alkmaar

Hulp Boekhouding

Ik wil graag zelf via een boekhoudprogramma mijn boekhouding doen maar zoek een boekhouder die mij per kwartaal helpt met BTW afdracht en inkomstenbelasting. En de nodige adviezen geeft voor het volgende kwartaal. Ik ga nog starten, per okt 2018.

Aangevraagd op 14-08-2018 door een klant in Alkmaar

Belastingaangifte goed geregeld

Ik ben net gestart met mijn onderneming en wil graag goed begeleid worden. Graag wil ik dat mijn facturen verwerkt worden en mijn bonnetjes. Daarnaast wil graag dat mijn belastingaangifte goed geregeld word. Persoonlijk contact stel ik zeer op prijs.

Aangevraagd op 01-06-2018 door een klant in Alkmaar

Aangifte inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting verzorgen