Is ZwartOpWit Notariaat BV de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over ZwartOpWit Notariaat BV uit Venray.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

ZwartOpWit Notariaat BV is een notaris kantoor uit Venray. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70827907.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? ZwartOpWit Notariaat BV of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.