error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is ZwartOpWit Notariaat BV een juiste keuze. Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over ZwartOpWit Notariaat BV uit Venray.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? ZwartOpWit Notariaat BV of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over ZwartOpWit Notariaat BV

ZwartOpWit Notariaat BV is een notaris gevestigd in Venray. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70827907.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

ZwartOpWit Notariaat BV
  • Noorderhof 12, 5804BK, Venray
  • 0478-226000
Branche
Notaris
KVK
70827907
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-02-2018
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen