error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is ZwartOpWit Notariaat BV het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van ZwartOpWit Notariaat BV uit Venray. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

ZwartOpWit Notariaat BV is een notaris uit Venray. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70827907.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? ZwartOpWit Notariaat BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

ZwartOpWit Notariaat BV
  • Noorderhof 12, 5804BK Venray
  • 0478-226000
Branche
Notaris
KVK
70827907
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-02-2018
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen