error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is ZwartOpWit Notariaat de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van ZwartOpWit Notariaat uit Venray. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? ZwartOpWit Notariaat of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over ZwartOpWit Notariaat

ZwartOpWit Notariaat is een notaris uit Venray. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 65902548.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

ZwartOpWit Notariaat
  • Noorderhof 12, 5804BV Venray
  • 0478 226000
Branche
Notaris
KVK
65902548
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-04-2016
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen