error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is ZwartOpWit Notariaat de ideale notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over ZwartOpWit Notariaat uit Venray.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? ZwartOpWit Notariaat of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

ZwartOpWit Notariaat is een notaris uit Venray. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 65902548.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

ZwartOpWit Notariaat
  • Noorderhof 12, 5804BV, Venray
  • 0478 226000
Branche
Notaris
KVK
65902548
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-04-2016
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen