Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Zuidwal B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat alles van Zuidwal B.V. uit Goes. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Zuidwal B.V.

Zuidwal B.V. is een notaris uit Goes. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 22032027.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Zuidwal B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.