error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Zuidwal B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat een overzicht van Zuidwal B.V. uit Goes. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Zuidwal B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Zuidwal B.V. is een notaris gevestigd in Goes. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 22032027.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Zuidwal B.V.
  • J Antonides vd Goeskd 1805, 4461BH Goes
  • 0113-232520
Branche
Notaris
KVK
22032027
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-03-1991
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen