Is Zuidpool B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Zuidpool B.V. uit Amsterdam.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Zuidpool B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Zuidpool B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 62122843.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.