error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Zuidpool B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Zuidpool B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Zuidpool B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over Zuidpool B.V.

Zuidpool B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 62122843.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Zuidpool B.V.
  • Claude Debussylaan 80, 1082MD Amsterdam
  • 020 5771741
Branche
Notaris
KVK
62122843
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-12-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen