error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Zuidervaart en Verstegen Notarissen het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Zuidervaart en Verstegen Notarissen uit Brunssum.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Zuidervaart en Verstegen Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Zuidervaart en Verstegen Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Brunssum. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 64807258.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Zuidervaart en Verstegen Notarissen
  • Raadhuisstraat 32, 6441CP Brunssum
  • 045 3030800
Branche
Notaris
KVK
64807258
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
23-12-2015
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen