error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Zuidervaart en Verstegen Notarissen een juiste partner. Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Zuidervaart en Verstegen Notarissen uit Brunssum.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Zuidervaart en Verstegen Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Zuidervaart en Verstegen Notarissen is een notaris gevestigd in Brunssum. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64807258.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Zuidervaart en Verstegen Notarissen
  • Raadhuisstraat 32, 6441CP, Brunssum
  • 045 3030800
Branche
Notaris
KVK
64807258
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
23-12-2015
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen