error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Zuiderhout Holding BV het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat alles van Zuiderhout Holding BV uit Blokker. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Zuiderhout Holding BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Zuiderhout Holding BV is een notaris kantoor uit Blokker. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 36051397.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Zuiderhout Holding BV
  • Zuiderhout 89, 1695AT Blokker
  • 0229-248093
Branche
Notaris
KVK
36051397
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-05-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen