error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Zuiderhout Holding BV het perfecte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Zuiderhout Holding BV uit Blokker. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Zuiderhout Holding BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Zuiderhout Holding BV is een notaris gevestigd in Blokker. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 36051397.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Zuiderhout Holding BV
  • Zuiderhout 89, 1695AT, Blokker
  • 0229-248093
Branche
Notaris
KVK
36051397
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-05-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen