error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Zuiderhout B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Zuiderhout B.V. uit Haarlem.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Zuiderhout B.V. is een notaris uit Haarlem. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34097680.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Zuiderhout B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Zuiderhout B.V.
  • Zuiderhoutlaan 10, 2012PJ Haarlem
  • 023 - 5289192
Branche
Notaris
KVK
34097680
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-09-1979
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen