error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Zuidbroek B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier vind je een overzicht van Zuidbroek B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Zuidbroek B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Zuidbroek B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 61347302.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Zuidbroek B.V.
  • Koningslaan 35, 1075AB, Amsterdam
  • 06-53252806
Branche
Notaris
KVK
61347302
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-08-2014
Medewerkers
20

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen