error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Zonnehuis Beheer BV een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Zonnehuis Beheer BV uit Sint-Oedenrode. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Zonnehuis Beheer BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Zonnehuis Beheer BV is een notaris uit Sint-Oedenrode. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 16087341.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Zonnehuis Beheer BV
  • Corridor 17, 5492HA Sint-Oedenrode
  • 0413-476514
Branche
Notaris
KVK
16087341
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen