error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Zonnehuis Beheer BV een goede keuze. Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Zonnehuis Beheer BV uit Sint-Oedenrode.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Zonnehuis Beheer BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Zonnehuis Beheer BV is een notaris uit Sint-Oedenrode. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 16087341.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Zonnehuis Beheer BV
  • Corridor 17, 5492HA, Sint-Oedenrode
  • 0413-476514
Branche
Notaris
KVK
16087341
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen