Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Zonnehuis Beheer BV een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Zonnehuis Beheer BV uit Sint-Oedenrode.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Zonnehuis Beheer BV

Zonnehuis Beheer BV is een notaris uit Sint-Oedenrode. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 16087341.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Zonnehuis Beheer BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.