error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Zomer Notariaat B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Zomer Notariaat B.V. uit Hengelo.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Zomer Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Zomer Notariaat B.V. is een notaris uit Hengelo. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 53852974.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Zomer Notariaat B.V.
Branche
Notaris
KVK
53852974
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-10-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen