error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Zoesam B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Zoesam B.V. uit Boskoop.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Zoesam B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Zoesam B.V.

Zoesam B.V. is een notaris kantoor uit Boskoop. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28094282.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Zoesam B.V.
  • Burgemeester Colijnstraat 233, 2771GN Boskoop
  • 0172-216006
Branche
Notaris
KVK
28094282
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen