error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Zoesam B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Zoesam B.V. uit Boskoop. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Zoesam B.V.

Zoesam B.V. is een notaris gevestigd in Boskoop. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 28094282.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Zoesam B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Zoesam B.V.
  • Burgemeester Colijnstraat 233, 2771GN, Boskoop
  • 0172-216006
Branche
Notaris
KVK
28094282
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen