error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Zevental Ambt een goede keuze.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Zevental Ambt uit Utrecht. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Zevental Ambt of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Zevental Ambt is een notaris gevestigd in Utrecht. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24274067.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Zevental Ambt
  • Maliesingel 93, 3582AB Utrecht
  • 010-4182530
Branche
Notaris
KVK
24274067
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-03-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen