Is Zevental Ambt de ideale notaris voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Zevental Ambt uit Utrecht.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Zevental Ambt is een notaris kantoor gevestigd in Utrecht. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24274067.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Zevental Ambt of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.