Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Zeestraten + Hagemann Notarissen B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Zeestraten + Hagemann Notarissen B.V. uit Heerlen. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Zeestraten + Hagemann Notarissen B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Zeestraten + Hagemann Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Heerlen. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14101442.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis