Is Yvo Beheer B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Yvo Beheer B.V. uit Oranjewoud. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Yvo Beheer B.V.

Yvo Beheer B.V. is een notaris uit Oranjewoud. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01114602.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Yvo Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.