Is Wyfe B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat alle informatie van Wyfe B.V. uit Helmond. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Wyfe B.V. is een notaris uit Helmond. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17114388.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Wyfe B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.