error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is W&S B.V. de ideale notaris voor jou? Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier vind je alle informatie van W&S B.V. uit Valkenswaard. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? W&S B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

W&S B.V. is een notaris kantoor uit Valkenswaard. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17168446.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

W&S B.V.
Branche
Notaris
KVK
17168446
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-08-2004
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen