error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is W&S B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier staat alles van W&S B.V. uit Valkenswaard. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? W&S B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over W&S B.V.

W&S B.V. is een notaris kantoor uit Valkenswaard. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17168446.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

W&S B.V.
Branche
Notaris
KVK
17168446
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-08-2004
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen