error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is W.M.H. Palmen Notarispraktijk B.V. de passende notaris voor jou? Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over W.M.H. Palmen Notarispraktijk B.V. uit Nieuwstadt.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

W.M.H. Palmen Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Nieuwstadt. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 14083310.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? W.M.H. Palmen Notarispraktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

W.M.H. Palmen Notarispraktijk B.V.
  • Beekstraat 11, 6171JA, Nieuwstadt
  • 046-4332046
  • notarissen@vonckenpalmen.nl
Branche
Notaris
KVK
14083310
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-12-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen