Is W.M.H. Palmen Notarispraktijk B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over W.M.H. Palmen Notarispraktijk B.V. uit Nieuwstadt.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? W.M.H. Palmen Notarispraktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

W.M.H. Palmen Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor uit Nieuwstadt. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14083310.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte