error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is W.M.H. Palmen Notarispraktijk B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina vind je een overzicht van W.M.H. Palmen Notarispraktijk B.V. uit Nieuwstadt. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? W.M.H. Palmen Notarispraktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over W.M.H. Palmen Notarispraktijk B.V.

W.M.H. Palmen Notarispraktijk B.V. is een notaris uit Nieuwstadt. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14083310.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

W.M.H. Palmen Notarispraktijk B.V.
  • Beekstraat 11, 6171JA Nieuwstadt
  • 046-4332046
  • notarissen@vonckenpalmen.nl
Branche
Notaris
KVK
14083310
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-12-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen