error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Winwell B.V. de passende notaris voor jou? Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Winwell B.V. uit Warmond.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Winwell B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Winwell B.V.

Winwell B.V. is een notaris kantoor uit Warmond. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27148192.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Winwell B.V.
  • Oranje Nassaulaan 15, 2361LA, Warmond
  • 071 - 3019080
Branche
Notaris
KVK
27148192
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-03-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen