error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Wilhelm Notariaat B.V. een goede partner. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Wilhelm Notariaat B.V. uit Mill.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Wilhelm Notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Wilhelm Notariaat B.V.

Wilhelm Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Mill. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17204733.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Wilhelm Notariaat B.V.
Branche
Notaris
KVK
17204733
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen