Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Wilhelm Notariaat B.V. een goede keuze.

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina vind je alles van Wilhelm Notariaat B.V. uit Mill. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Wilhelm Notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Wilhelm Notariaat B.V. is een notaris uit Mill. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17204733.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.