error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Wilhelm Notariaat B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Wilhelm Notariaat B.V. uit Mill. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Wilhelm Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Wilhelm Notariaat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Mill. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17204733.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Wilhelm Notariaat B.V.
Branche
Notaris
KVK
17204733
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen