error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Wilbrink & Den Otter Notariaat & Estate Planning het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Wilbrink & Den Otter Notariaat & Estate Planning uit Hengelo. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Wilbrink & Den Otter Notariaat & Estate Planning of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Wilbrink & Den Otter Notariaat & Estate Planning is een notaris kantoor uit Hengelo. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 70742650.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Wilbrink & Den Otter Notariaat & Estate Planning
Branche
Notaris
KVK
70742650
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
21-10-2016
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen