error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Wilbrink & Den Otter Notariaat & Estate Planning de passende notaris voor jou? Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Wilbrink & Den Otter Notariaat & Estate Planning uit Hengelo. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Wilbrink & Den Otter Notariaat & Estate Planning of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Wilbrink & Den Otter Notariaat & Estate Planning is een notaris uit Hengelo. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 70742650.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Wilbrink & Den Otter Notariaat & Estate Planning
Branche
Notaris
KVK
70742650
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
21-10-2016
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen