Is Wilbrink & Den Otter Notariaat & Estate Planning de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Wilbrink & Den Otter Notariaat & Estate Planning uit Hengelo.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Wilbrink & Den Otter Notariaat & Estate Planning of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Wilbrink & Den Otter Notariaat & Estate Planning is een notaris kantoor gevestigd in Hengelo. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 70742650.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte