Is Westvest Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Westvest Notarissen uit Delft.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Westvest Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Westvest Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Delft. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27366664.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis