error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Westland Partners N.V. de ideale notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Westland Partners N.V. uit Naaldwijk. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Westland Partners N.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Westland Partners N.V. is een notaris uit Naaldwijk. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27296041.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Westland Partners N.V.
Branche
Notaris
KVK
27296041
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
31

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen