error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Westermeer B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Westermeer B.V. uit Woudenberg.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Westermeer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Westermeer B.V. is een notaris gevestigd in Woudenberg. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 31041384.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Westermeer B.V.
Branche
Notaris
KVK
31041384
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-04-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen