error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Westermeer B.V. de juiste notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Westermeer B.V. uit Woudenberg.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Westermeer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Woudenberg. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 31041384.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Westermeer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Westermeer B.V.
Branche
Notaris
KVK
31041384
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-04-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen