error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Westerhuis Notarissen een juiste keuze. Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Westerhuis Notarissen uit Gouda. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Westerhuis Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Westerhuis Notarissen

Westerhuis Notarissen is een notaris kantoor uit Gouda. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24444504.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Westerhuis Notarissen
Branche
Notaris
KVK
24444504
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
20

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen