error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is West Egg Praktijk B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alles van West Egg Praktijk B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? West Egg Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over West Egg Praktijk B.V.

West Egg Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24428060.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

West Egg Praktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
24428060
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen