error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Werkpaard B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Werkpaard B.V. uit Zevenaar.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Werkpaard B.V. is een notaris uit Zevenaar. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09139216.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Werkpaard B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Werkpaard B.V.
  • Molenstraat 4, 6901CB, Zevenaar
  • janvanswetselaar@gmail.com
Branche
Notaris
KVK
09139216
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-11-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen