error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Werkpaard B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Hier staat een overzicht van Werkpaard B.V. uit Zevenaar. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Werkpaard B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Werkpaard B.V. is een notaris gevestigd in Zevenaar. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09139216.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Werkpaard B.V.
  • Molenstraat 4, 6901CB Zevenaar
  • janvanswetselaar@gmail.com
Branche
Notaris
KVK
09139216
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-11-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen