Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Werkpaard B.V. een juiste partner.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van Werkpaard B.V. uit Zevenaar. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Werkpaard B.V. is een notaris kantoor uit Zevenaar. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09139216.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Werkpaard B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.