Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Werkmaatschappij De Reijger B.V. een goede partner.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier staat alles van Werkmaatschappij De Reijger B.V. uit Middelburg. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Werkmaatschappij De Reijger B.V. is een notaris kantoor uit Middelburg. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 22055071.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Werkmaatschappij De Reijger B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.