Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Welkers B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Welkers B.V. uit Schagen.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Welkers B.V. is een notaris kantoor uit Schagen. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56389523.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Welkers B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.