error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Welkers B.V. een juiste partner.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Welkers B.V. uit Schagen.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Welkers B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Welkers B.V. is een notaris kantoor uit Schagen. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56389523.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Welkers B.V.
  • Hoep 2A, 1741MC Schagen
  • 022 4272350
Branche
Notaris
KVK
56389523
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-10-2012
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen