error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Weijtens Beheer B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Weijtens Beheer B.V. uit Dordrecht.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Weijtens Beheer B.V.

Weijtens Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Dordrecht. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 23065749.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Weijtens Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Weijtens Beheer B.V.
  • Kuipershaven 174, 3311AM Dordrecht
  • 078-6176004
Branche
Notaris
KVK
23065749
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-06-1979
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen