error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Weijtens Beheer B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Weijtens Beheer B.V. uit Dordrecht.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Weijtens Beheer B.V. is een notaris gevestigd in Dordrecht. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 23065749.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Weijtens Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Weijtens Beheer B.V.
  • Kuipershaven 174, 3311AM, Dordrecht
  • 078-6176004
Branche
Notaris
KVK
23065749
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-06-1979
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen