Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Wedemeijer Marks Notarissen N.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Wedemeijer Marks Notarissen N.V. uit Oirschot.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Wedemeijer Marks Notarissen N.V. is een notaris uit Oirschot. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17226776.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Wedemeijer Marks Notarissen N.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.