Is Wedemeijer en Dielissen Notarissen het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alles van Wedemeijer en Dielissen Notarissen uit Berlicum. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Wedemeijer en Dielissen Notarissen is een notaris uit Berlicum. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17273378.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Wedemeijer en Dielissen Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.