Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Wedemeijer en Dielissen Notarissen een goede keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Wedemeijer en Dielissen Notarissen uit Berlicum.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Wedemeijer en Dielissen Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Wedemeijer en Dielissen Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Berlicum. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17273378.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.