error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Wedemeijer en Dielissen Notarissen het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier staat alles van Wedemeijer en Dielissen Notarissen uit Berlicum. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Wedemeijer en Dielissen Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Wedemeijer en Dielissen Notarissen

Wedemeijer en Dielissen Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Berlicum. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17273378.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Wedemeijer en Dielissen Notarissen
Branche
Notaris
KVK
17273378
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1937
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen