Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Waxwing B.V. een goede keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Waxwing B.V. uit Noordwijkerhout.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Waxwing B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Waxwing B.V. is een notaris uit Noordwijkerhout. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 28109875.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.