Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Uitgeester Notariaat B.V. een goede keuze.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van Uitgeester Notariaat B.V. uit Uitgeest. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Uitgeester Notariaat B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Uitgeester Notariaat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Uitgeest. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62264117.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken