error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Waterland Notariaat het geschikte notariskantoor voor jou? Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Hier vind je een overzicht van Waterland Notariaat uit Uitgeest. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Waterland Notariaat of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Waterland Notariaat is een notaris uit Uitgeest. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 62264117.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Uitgeester Notariaat B.V.
  • Westerwerf 7a, 1911JA, Uitgeest
  • 0251 361361
Branche
Notaris
KVK
62264117
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-2014
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen